Klaar voor opdrachten die écht bij jou passen?

Wij matchen opdrachtgevers met serieuze verbouwplannen met jouw voorkeuren.

Vul je gegevens in voor een gratis proefmaand:

* Deze velden gebruiken we om je terug te bellen / mailen

Natuurlijk heb je als succesvolle bouwprofessional werk. Maar heb je ook leuk werk? VerbouwMatch geeft je een constante stroom aan serieuze opdrachtgevers met serieuze verbouwplannen. We matchen elke opdracht met de best matchende aannemer. Je rekent de opdracht-commissie pas af als het een opdracht wordt. Wel zo eerlijk én lekkerder werken!

Zo werkt VerbouwMatch:

Woningeigenaar

Vult onze vragenlijst in (intake), waardoor we weten wat ze willen verbouwen, wanneer, waar, voor welk budget. Maar ook: hoe ver zijn ze met het bepalen van hun wensen en wat voor type opdrachtgever is het?

Aannemer

Vult ons aanmeldformulier in: wat voor opdrachten en type opdrachtgevers heb je het liefst? Hoe dicht bij huis wil je aan het werk? Doe jij alle inkoop het liefst voor de klant of niet? Jij bepaalt!

Matchen!

VerbouwMatch checkt welke aannemer het best past bij de opdracht. Jij doet de warme opname en offerte. En rekent pas commissie af als het een opdracht wordt.

Vroeger kreeg ik alleen maar via-via nieuwe opdrachten - maar daar had ik eigenlijk weinig controle over. Wat aan kwam waaien pakte ik maar aan, maar dat was vaak niet het werk waar ik écht goed in ben of waar ik het liefst mee aan de slag ga. Ook het soort opdrachtgever had ik niet voor het uitzoeken. Met VerbouwMatch is dat anders: ik krijg opdrachten én opdrachtgevers die bij mij passen, dat is zo veel lekkerder werken!

Dennis van Vliet - DiemenAannemer
START JE GRATIS PROEFMAAND