Klaar voor snellere intakes?

Bespaar tijd op het intake proces met opdrachtgevers die weten wat ze willen met hun verbouwing.

Vul je gegevens in voor een gratis proefmaand:

* Deze velden gebruiken we om je terug te bellen / mailen

De warme opname doe je als bouw-professional natuurlijk altijd zelf. Maar de drie belletjes ervoor, 5 keer geen gehoor, koetjes en kalfjes van 1,5 uur daarvoor, die kan je wel missen. VerbouwMatch geeft je een constante stroom aan serieuze opdrachtgevers met serieuze verbouwplannen. We matchen elke opdracht met de best matchende aannemer. Je rekent de opdracht-commissie pas af als het een opdracht wordt. Wel zo eerlijk én lekkerder werken!

Zo werkt VerbouwMatch:

Wij hebben het werk

Serieuze opdrachten van gemiddeld €35.000 van serieuze opdrachtgevers in jouw regio

Wij doen de koude intake

Wat moet er verbouwd worden, wanneer, waar, voor welk budget. Maar ook: hoe ver is de opdrachtgever met het bepalen van de wensen en wat voor type opdrachtgever is het? Scheelt jou veel tijd én je hebt beter inzicht in de opdracht.

Jij doet de warme intake

De woningopname en offerte kan jij het beste uitvoeren – je komt in contact met de opdrachtgever als het over techniek gaat. Wel zo makkelijk en voor jou sneller doorpakken naar een offerte scoren. Je rekent pas af voor de lead bij opdracht.

Ook al heb je snel een klik met een nieuwe opdrachtgever - je bent al snel veel tijd kwijt met een aantal belletjes en kennismakingsgesprekken. Door de intake die VerbouwMatch met nieuwe opdrachtgevers uitvoert, kom ik pas aan tafel als het over techniek gaat. Heel relaxed.

Dennis van Vliet - DiemenAannemer
GRATIS PROEFMAAND STARTEN